swim01

 

Dit vindt plaats in het verwarmde 25 meter zwembad " 't Elderink", verdeeld in 6 banen. De organisatie probeert deelnemers van “gelijke” sterkte zoveel mogelijk tegelijk te laten starten en heeft voor de schoolslagzwemmers een aparte baan gecreëerd. De start van de series op de kwart triatlon is vanaf 9:00 uur.

 

 

 

bike

 

De fietsronde is circa 20km. De deelnemers op de kwart triatlon fietsen twee ronden. Het fietsparcours is niet afgesloten voor overig verkeer, maar gaat veelal over rustige wegen in het buitengebied.
Op meerdere kruisingen van het fietsparcours staan vrijwilligers, die een oogje in het zeil houden. Zij zullen proberen de deelnemers een ongestoorde doorgang te verlenen. De deelnemers moeten echter de verkeersregels wel in acht nemen. LET DUS GOED OP!!! De fietsroute is aangegeven doormiddel van bordjes met het logo van de"Stichting Triathlon Hengelo(G)" en hoofdsponsor "T2 Groep".

 

 

 

run

 

 

               Vanaf 2016 is het loopparcours een ronde van circa 5km. De deelnemers op de kwart triatlon lopen twee ronden en gaan daarna finishen.